home > workshops & cursussen

maandelijkse pranayamales

Iedere laatste vrijdag van de maand pranayamales van 90 minuten waarin je iedere maand weer iets krijgt aangereikt om je oefenen te onderhouden en te verdiepen. Een mooie aanvulling op je yogalessen. je hoeft geen lessen bij Yoga Maastricht te volgen om aan deze les te kunnen deelnemen. Je moet wel ervaring hebben met pranayama en het gebruik van props. Geen ervaring? Meld je dan eerst aan voor de pranayamacursus om een goede basis te leren.

introductiecursus pranayama

vrijdag vrijdag 6,13 & 27 oktober + 3, 10 & 17 november 2023.van 19.30-21.00
Locatie: grote zaal.

6 weekse introductiecursus pranayama (Nederlands)
Het woord ‘Pranayama’ komt van het Sanskriet ‘prana’, dat ‘energie’ of ‘levenskracht’ betekent, en ‘yama’, dat ‘beheersen’ of ‘reguleren’ betekent. Bij Pranayama leer je de verbinding tussen lichaam en geest te onderzoeken door uit de adem geabsorbeerde energie gericht te leiden. Klik op afbeelding voor meer info.

verdiepingslessen

januari t/m juni 1 x per maand

Wil je je yogabeoefening verrijken en een volgende stap nemen in je ontwikkeling, dan kun je jezelf uitdagen door af en toe  mee te doen in de verdiepingsweekenden. Je kunt vanaf niveau 2 meedoen. Kosten bedragen €40 per dagdeel/€75 per dag/ €150 per weekend.
Lestijden zijn van 10.00-13.00 en 14.30*-17.30* De pauze kan variëren van 1 tot 2 uur, afhankelijk van het lesprogramma.