home > workshops & cursussen

maandelijkse pranayamales

Iedere derde vrijdag van de maand pranayamales van 90 minuten waarin je iedere maand weer iets krijgt aangereikt om je oefenen te onderhouden en te verdiepen. Een mooie aanvulling op je yogalessen. je hoeft geen lessen bij Yoga Maastricht te volgen om aan deze les te kunnen deelnemen. Je moet wel ervaring hebben met pranayama en het gebruik van props. Geen ervaring? Meld je dan eerst aan voor de pranayamacursus om een goede basis te leren. Klik op de afbeelding voor meer info.

introductiecursus pranayama

vrijdag 13, 20 & 27 september 4,11 & 18 oktober 2024 van 19.30-21.00
Locatie: grote zaal.

6 weekse introductiecursus pranayama (Nederlands)
Het woord ‘Pranayama’ komt van het Sanskriet ‘prana’, dat ‘energie’ of ‘levenskracht’ betekent, en ‘yama’, dat ‘beheersen’ of ‘reguleren’ betekent. Bij Pranayama leer je de verbinding tussen lichaam en geest te onderzoeken door uit de adem geabsorbeerde energie gericht te leiden. Klik op afbeelding voor meer info.

Yoga & soep

Januari t/m Oktober 1 x per maand

Wil je je yogabeoefening verrijken en een volgende stap nemen in je ontwikkeling, dan kun je jezelf uitdagen door af en toe  mee te doen in deze verdiepingslessen. 3 uur lang oefenen we binnen een bepaald thema. Je kunt vanaf niveau 2 meedoen. Kosten bedragen €37,50 per keer inclusief soep na de les.
Lestijden zijn van 10.00-13.00. Klik op de afbeelding voor meer info.

IYVN Conventie 2025| Abhijata Iyengar| Maastricht

Reserveer alvast de datum in je agenda: van donderdag 29 mei tot en met zondag 1 juni 2025 organiseert de vereniging haar jaarlijkse conventie met als gastdocent dit keer Abhijata Iyengar. Klik op de afbeelding voor meer info.