home > workshops & cursussen

maandelijkse pranayamales

Als je de pranayamacursus hebt gevolgd en bekend bent met de basis zoals die in de cursus is aangereikt, kun je de maandelijkse pranayamalessen volgen om je oefenen te onderhouden en thuis te verdiepen. De lessen duren 90 minuten en worden gegeven door Marianne Defesche. Vragen die je hebt opgedaan tijdens het thuis oefenen kun … lees meer >

introductiecursus pranayama

vrijdag 9,16,23 en 30 september + 7 & 14 oktober
van 19.30-21.00
Locatie: grote zaal.

6 weekse introductiecursus pranayama (Nederlands)
Het woord ‘Pranayama’ komt van het Sanskriet ‘prana’, dat ‘energie’ of ‘levenskracht’ betekent, en ‘yama’, dat ‘beheersen’ of ‘reguleren’ betekent. Bij Pranayama leer je de verbinding tussen lichaam en geest te onderzoeken door uit de adem geabsorbeerde energie gericht te leiden. Klik op afbeelding voor meer info.

verdiepingsweekenden

januari t/m juni 1 x per maand

Wil je je yogabeoefening verrijken en een volgende stap nemen in je ontwikkeling, dan kun je jezelf uitdagen door af en toe  mee te doen in de verdiepingsweekenden. Je kunt vanaf niveau 2 meedoen. Kosten bedragen €40 per dagdeel/€75 per dag/ €150 per weekend.
Lestijden zijn van 10.00-13.00 en 14.30*-17.30* De pauze kan variëren van 1 tot 2 uur, afhankelijk van het lesprogramma.