home > nieuws > online lessen

online lessen

tv

Kun je niet naar de studio komen, maar wil je je les niet missen? Dan kun je vanuit huis of vanaf je vakantieadres de les online volgen. Om een les online te volgen kun je je tot een 2 uur voor de les online aanmelden in het reserveringssysteem.

Hoe reserveer je een les:
• ga naar het reserveerportaal en log eerst in
• kies voor voor online lessen
• kies de gewenste les, druk op inschrijven
• na reservering krijg je een overzicht in beeld waarin de door jou gereserveerde les vermeld staat met de mededeling vanaf wanneer deze beschikbaar is ( dat zal een kwartier voor aanvangstijd van de les zijn).
• Je kunt dan op de dag waarvoor je gereserveerd hebt vanaf een kwartier voor aanvang inloggen in het reserveringssysteem en kiezen voor “online reserveringen” bij de beschikbare les staat nu “start online meeting” wanneer je daar op drukt kom je meteen in de zoom omgeving en kun je (als ik ook ben ingelogd) het beeld van wat er op dat moment in de studio gebeurd zien.
het is fijn als je op tijd reserveert en inlogt zodat je eventuele problemen met beeld of geluid nog voor de les kunt oplossen.

Ben je nog geen lid maar wil je wel online lessen volgen? Neem dan even contact op voor de mogelijkheden. Om je ook online goed te kunnen begeleiden vinden we het fijn om voorafgaand aan je eerste online les even kennis te maken en samen door te nemen hoe alles werkt en wat je kunt  verwachten. Je kunt dan ook aangeven of je blessures hebt of dingen waar we rekening mee moeten houden zodat je veilig de lessen kunt volgen.