online lessen


- - -

In navolging van de richtlijnen van het kabinet hebben wij vanuit maatschappelijk belang besloten de studio tot nader bericht te sluiten. Zodra er meer bekend is over wanneer we weer open mogen zullen we dat hier kenbaar maken. We bieden nu wel een online programma. Je bent hiervoor geen abonnement nodig, de lessen worden op donatiebasis aangeboden,

Hoe reserveer je een les:

• ga naar het reserveerportaal en log eerst in ( nog geen lid? je kunt kosteloos een account aanmaken)
• kies voor voor online lessen
• kies de gewenste les, druk op inschrijven
• kies het bedrag dat je wilt doneren, je wordt doorgeleid naar de pagina van mollie waar je je betaalmethode kunt kiezen.
• na betaling krijg je een overzicht in beeld waarin de door jou gereserveerde les vermeld staat met de mededeling vanaf wanneer deze beschikbaar is ( dat zal een kwartier voor aanvangstijd van de les zijn).
• Je kunt dan op de dag waarvoor je gereserveerd hebt vanaf een kwartier voor aanvang inloggen in het reserveringssysteem en kiezen voor “online reserveringen” bij de beschikbare les staat nu “start online meeting” wanneer je daar op drukt kom je meteen in de zoom omgeving en kun je (als ik ook ben ingelogd) het beeld van wat er op dat moment in de studio gebeurd zien.

het is fijn als je op tijd reserveert en inlogt zodat je eventuele problemen met beeld of geluid nog voor de les kunt oplossen.

 

 

 

---

---

Actueel

Yoga Maastricht
Volksplein 32
6214 AM Maastricht
info@yogamaastricht.nl