workshop yoga voor fietsers

7 april 2019
- - -

Op 7 april organiseren we een workshop “yoga voor fietsers”.We besteden in de ochtend aandacht aan het versterken van verschillende delen van het lichaam zodat je sterker kunt worden in klimmen of sprinten en strekken voor meer flexibiliteit , in de middag tips voor efficiënter ademhalen en oefeningen ter ontspanning welke het herstel bevorderen na het fietsen
( en na een ochtend yoga ;-). Tevens zal die dag Niels Boon van bikefitting.com aanwezig zijn om iets te vertellen over het belang van het afstellen van je fiets op jouw lichaam ter verbetering van je houding, comfort en fietsplezier. De reden dat we deze dag organiseren is om aandacht te vragen voor het evenement “Duchenne heroes”, een meerdaagse MTB tocht voor een super doel: een medicijn en betere kwaliteit van leven voor jongens met Duchenne spierdystrofie. Wil je hierover meer informatie, dan kan Joost je na de workshop meer vertellen en kun je als je interesse hebt, aansluiten bij het team wat in september 2019 deze tocht gaat fietsen. Ook als je geen interesse hebt in de tocht maar wel affiniteit met fietsen, kun je deze dag gewoon meedoen.
Ochtend programma: 10.00-13.00 aansluitend lichte lunch
middag programma 13.45-16.45.

Kosten:
alleen ochtend (Inclusief lunch) € 35,00
alleen middag €30,00
hele dag € 60,00

reserveren kan middels een email of door in te loggen in het reserveringssysteem.Inschrijvingen worden verwerkt op volgorde van binnenkomst. inschrijven kan (mits er nog plek is) tot uiterlijk 1 dag voor de startdatum. Na betaling van het lesgeld ontvang je een bevestiging en is je plek gegarandeerd.

---

---

Actueel

Yoga Maastricht
Volksplein 32
6214 AM Maastricht
info@yogamaastricht.nl