workshop met gastdocent Asaf Hacmon

zondag 9 april 2017 -VOL-
- - -

Op zondag 9 april 2017  komt  gastdocent Asaf Hacmon (engelstalig)  weer naar Maastricht!  Het programma  zal uit 2 dagdelen bestaan die je ook afzonderlijk van elkaar kunt volgen.

dagdeel 1 -VOL-
het thema waarmee we deze ochtend aan de slag gaan is spring detox.

In de ochtend oefenen we houdingen die van invloed zijn op de spijsvertering en stofwisseling. We Leren we een krachtige yoga serie die direct werkt op de vitale buikorganen zoals de maag, darmen, lever, milt, en nieren. Het voorjaar is het perfecte moment om het lichaam een boost te geven en te helpen reinigen, herstellen en je energie te vernieuwen.

Mogelijke voordelen van de workshop:

 • efficiënte spijsvertering en stofwisseling
 • betere uitscheidingsfuncties – een regelmatige stoelgang (minder verstopping)
 • verbetering van algehele kracht en uithoudingsvermogen
 • hogere energie / vitaliteit niveaus
 • ondersteuning bij gewichtsbeheersing
 • ondersteuning immuniteit functies en de algemene gezondheid
 • verbetering voor de huid, haar en nagels

aanvang: 10.00
duur: 3uur, aansluitend gratis lunch.
kosten: €39,00 per persoon

Dagdeel 2: -VOL-
Het middag gedeelte zal een “teaserworkshop” zijn met als thema de zeven chakras. Een fascinerend onderwerp in het bestuderen van yoga.  Het samenbrengen van het menselijk energiesysteem (Pranamaya kosha) en het mentale / emotionele systeem. In de afgelopen jaren heeft Asaf gepubliceerde kennis over dit onderwerp in de Iyengar methode en daarbuiten onderzocht en is ermee aan de slag gegaan; hieruit heeft hij een interessante workshop samengesteld die hij van 3-17 juni tijdens een yoga retreat aanbiedt in Turkije. Een diepgaand en facinerend onderzoek waarvan deze middag een tipje van de sluier wordt opgelicht…

 • Je leert over de energie van het lichaam (Pranamaya kosha)
 • over de belangrijkste energiebanen in het menselijk lichaam (nadi’s)
 • over de 7 chakra’s, hun locatie, eigenschappen en unieke functies
 • Asana’s die rechtstreeks verband houden met de verschillende chakra’s en de traditionele Hatha yoga oefeningen.


aanvang: 14.30
duur: 2,5 uur
kosten: €35,00 per persoon


 Beide dagdelen: €69,00
10.00-17.00 inclusief lunch
Ontwikkel en verdiep je eigen oefenen
Asaf combineert in zijn lessen de fysieke yogabeoefening met prikkelende, niet-dogmatische filosofie. Het recept van zijn lessen is afwisseling, vermengd met warmte en daadkracht; ze bevatten een flinke dosis uitdaging, maar verliezen nooit de diepere kant van de yogabeoefening uit het oog: open waarneming zonder oordeel.

Onze yoga workshops bieden een kans om yoga te beoefenen op een dieper niveau; op een holistische manier, het aansluiten van het fysieke en  organische lichaam door middel van yoga asana’s, telkens met een ander thema of onderwerp. Daarnaast nemen we de tijd voor ademhaling of meditatie technieken en onderzoeken we verschillende filosofische aspecten van yoga die het hart zijn van onze yogabeoefening.

Tip: Neem een notitieboekje en pen mee om aantekeningen te maken.

Aanmelden
Aanmelden kan  via info@yogamaastricht.nl Met een klik op het winkelkarretje kun je je plek reserveren en betalen. Wil je liever per pin betalen in de studio of via een overschrijving via bank, dan kun je even een mail sturen om je plek te reserveren.

Let op! Pas na ontvangst van je betaling ontvang je een bevestiging van je reservering en is je plek gegarandeerd.

Belangrijk! Je kunt je inschrijven tot 1 week voor de workshop.
Voor het volgen van deze les is een goede fundering in (iyengar) yoga noodzakelijk! De lessen worden in het Engels gegeven.

Annulering. Tot 1 week voor aanvang van de workshop wordt 75% van de inschrijfkosten geretourneerd, daarna is teruggave van het inschrijfgeld niet meer mogelijk.

---

---

Actueel

Yoga Maastricht
Volksplein 32
6214 AM Maastricht
info@yogamaastricht.nl