home > nieuws > covid-19 protocol

covid-19 protocol

YM_voetjes

Je kunt vanaf nu weer de materialen van de studio gebruiken. Je hoeft dus geen eigen mat of props meer mee te nemen. Uit hygiënisch oogpunt vragen we je bolsters en dekens met je eigen deken of badlaken af te dekken. Wanneer je voor een (proef) les komt graag eigen deken of badlaken meenemen.

vanzelfsprekend kom je niet naar de studio indien je corona gerelateerde klachten hebt, of in de afgelopen 10 dagen in een als code oranje gemarkeerd gebied bent geweest. Je kunt dan vanuit huis online de les meedoen. Tijdens de lessen wordt goed geventileert en er zijn luchtreinigers voorzien van koolstof filters en hepa filters die aanslaan wanneer het nodig is. Na de lessen wordt de ruimte gereinigd met ozongas en UV licht. Deurklinken en kranen worden na elke les gereinigd.
Alle plekken zijn voorzien van flesjes met alcohol en etherische olie om matten gebruikt na gebruik te ontsmetten.

Overige maatregelen:

  • trek thuis alvast je yogakleren aan, eventuele overkleding kun je in de studio uittrekken
  • draag laagjes; tijdens de les staan de ramen open voor een goede ventilatie je kunt je kleding hierop aanpassen. (denk aan warme sokken en een trui/vest)
  • Omdat we niet overal in de studio 1,5 meter afstand kunnen garanderen adviseren bij binnenkomst een mondkapje te dragen wat je op de mat kunt afdoen en weer op doet als je je in de ruimte verplaatst.
  • graag voor de les je handen en voeten wassen in de voeten wasbakken.
  • leg je mat alleen op de gemarkeerde plekken.
  • verlaat na de les 1 voor 1 de zaal

Momenteel kunnen we alleen toegang verlenen aan deelnemers met een geldige QR code en legitimatiebewijs. Controle hierop vindt plaats bij binnenkomst.