home > nieuws > covid-19 protocol

covid-19 protocol

YM_voetjes

Indien je een eigen mat, kurkblokken en riem hebt, kun je deze meenemen. Overige props zoals stoelen, bolsters, schouderstandblokken en extra dekens kun je van ons gebruiken; mits je deze afdekt met je eigen deken of badlaken. Heb je nog materialen nodig, dan kun je die via de webshop bestellen en zetten we het voor je klaar in de studio of we sturen het op. ( Wanneer je voor een proefles komt en nog geen eigen mat, riem en blokken hebt kun je gebruik maken van de materialen in de studio, neem wel je eigen badlaken mee)

vanzelfsprekend kom je niet naar de studio indien je corona gerelateerde klachten hebt, of in de afgelopen 10 dagen in een als code oranje gemarkeerd gebied bent geweest. Je kunt dan vanuit huis online de les meedoen. Tijdens de lessen wordt goed geventileert en er zijn luchtreinigers voorzien van koolstof filters en hepa filters die aanslaan wanneer het nodig is. Na de lessen wordt de ruimte gereinigd met ozongas en UV licht. Deurklinken en kranen worden na elke les gereinigd.
Alle plekken zijn voorzien van flesjes met alcohol en etherische olie om spullen die je van ons gebruikt na gebruik te ontsmetten.

Overige maatregelen:

  • trek thuis alvast je yogakleren aan, eventuele overkleding kun je in de studio uittrekken
  • draag laagjes; tijdens de les staan de ramen open voor een goede ventilatie je kunt je kleding hierop aanpassen. (denk aan warme sokken en een trui/vest)
  • Omdat we niet overal in de studio 1,5 meter afstand kunnen garanderen adviseren bij binnenkomst een mondkapje te dragen wat je op de mat kunt afdoen en weer op doet als je je in de ruimte verplaatst.
  • graag voor de les je handen en voeten wassen in de voeten wasbakken.
  • leg je mat alleen op de gemarkeerde plekken.
  • verlaat na de les 1 voor 1 de zaal

Bovenstaande richtlijnen blijven we hanteren, ook na de versoepelingen van 25 september 2021. Veel plezier met het volgen van de lessen!