Achteroverbuigen met Hiske van der Meulen

28 juni 2015
- - -

Op zondag 28 juni verwelkomen we Hiske van der Meulen als gastdocent in de studio. Er is een ochtend- en een middagprogramma die je ook los van elkaar kunt volgen.

Dagdeel 1:
De ochtend zal in het teken staan van achteroverbuigen. Achteroverbuigingen vergroten je conditie en bevorderen de bloedcirculatie. De wervelkolom wordt volledig gestrekt en krijgt hierdoor zijn oorspronkelijke soepelheid en kracht terug. Mentaal hebben de achteroverbuigingen de grootste impact: ze geven mentale stevigheid, aanpassingsvermogen en emotionele stabiliteit. De achteroverbuigingen leiden tot grote vitaliteit, een toevoer van energie en een gevoel van lichtheid. Het helpt tegen depressie, zwaarmoedigheid en piekeren. Laat je leiden door Hiske en ervaar zelf hoe heerlijk achteroverbuigen kan zijn!
Aanvang: 10.00 uur
Duur: 3 uur, aansluitend lunch
Kosten: € 39,00 per persoon inclusief (gratis) lunch

Betaling: Klik op de bovenstaande button om je plek te reserveren en betalen voor dagdeel 1.

Dagdeel 2: 
Na de lunch start het middagprogramma, dat in het teken zal staan van ontspanning en herstel. Omdat de adem hiervoor van groot belang is zullen we onder andere een aantal relevante Pranayamas oefenen.
Aanvang: 14.30
Duur: 2,5 uur
Kosten: €35,00 per persoon

Betaling: Klik op de bovenstaande button om je plek te reserveren en betalen voor dagdeel 2.

Beide dagdelen
Aanvang: 10.00 uur
Duur: tot 17.00 uur
Kosten: €69,00 per persoon inclusief (gratis) lunch

Betaling: Klik op de bovenstaande button om je plek te reserveren en betalen voor beide dagdelen.

Aanmelden
Aanmelden kan  via info@yogamaastricht.nl Met een klik op bovenstaande buttons kun je je plek reserveren en betalen. Wil je liever per pin betalen in de studio of via een overschrijving via bank, dan kun je even een mailsturen om je plek te reserveren.

Let op! Pas na ontvangst van je betaling ontvang je een bevestiging van je reservering en is je plek gegarandeerd.

Belangrijk! Sluitingsdatum inschrijvingen 26 juni 2015

Annulering. Tot 19 juni 2015 wordt 75% van de inschrijfkosten geretourneerd. Na 19 juni 2015 is teruggave van het inschrijfgeld niet meer mogelijk.

Ontwikkel en verdiep je eigen oefenen
Onze yoga workshops bieden een kans om yoga te beoefenen op een dieper niveau. we bieden telkens een ander thema of onderwerp. Daarnaast nemen we de tijd voor ademhaling of meditatie technieken en onderzoeken verschillende filosofische aspecten van yoga die het hart zijn van onze yogabeoefening.

Tip: Neem een notitieboekje en pen mee om aantekeningen te maken.

---

---

Actueel

Yoga Maastricht
Volksplein 32
6214 AM Maastricht
info@yogamaastricht.nl