shirt 256

mandala

Mandala  ontwerpt duurzame yoga- en loungekleding. Alle producten zijn gemaakt van biologische stoffen met het certificaat  Global Organic Textile Standard” (GOTS). Daarnaast ondersteunt Mandala kleine dorpen. Deze lokale vrouwen passen oude handwerktechnieken toe en verven de zijde op natuurlijke wijze.  Een prachtige kwaliteit leggings, tops,  (merino wollen) truitjes. Perfecte pasvorm. Alle tops zijn rondom voorzien van een ingebouwde BH voor extra steun. Wasvoorschriften zijn erin gedrukt zodat er geen irritante labeltjes inzitten. Kortom, zeer prettig om te dragen en van een duurzame kwaliteit. Het beste kun je een afspraak maken om de collectie te komen bekijken zodat je zelf kunt voelen en passen.

Tops en broeken vanaf € 55,- / truitjes vanaf € 99,-
alleen te koop in de winkel
– – –

stapeltje kleding2 256

wellicious

Wellicious is een mooi duurzaam product, vervaardigd in Europa. De stoffen zijn gemaakt van biologisch katoen, lyocell en Tencell (houtpulp), wat maakt dat de kleding lichtgewicht en zacht aanvoelt en volledig biologisch afbreekbaar is. Er wordt alleen met plantaardige materialen geverfd en er komen geen geen chemicaliën of pesticiden te pas aan het productie proces. Ook al het verpakkingsmateriaal is volledig recyclebaar. Omdat we waarde hechten aan deze werkwijze hebben we Wellicious opgenomen in onze basiscollectie.
Tops vanaf € 39,- / broeken vanaf € 59,-
alleen te koop in de winkel

– – –

lanius

Lanius is een succesvol merk uit Duitsland, dat ecologische grondstoffen in harmonie brengt met de vrouwelijke silhouetten. Lanius is al 15 jaar actief op het gebied van duurzaamheid en gebruikt uitsluitend ecologische materialen voor haar collectie. Ze werken veel met eco-linnen, eco-katoen en hennep. Prachtige stijlvolle en kwalitatieve collecties. Mooie stoffen, prints en vormen. In onze collectie hebben we prachtige alpaca wollen truien, zijden shirts, ecokapoenen tops,shirts, en broeken opgenomen die je niet alleen voor yoga kunt dragen maar juist ook heel goed daarbuiten. Lanius is GOTS gecertificeerd, dit is de hoogste normering op het gebied van ecologische stoffen en duurzame productie, welke in Europa wordt vervaardigd.

Tops vanaf € 39,90
alleen te koop in de winkel

– – –

 

hangende kleding 256

stapeltje kleding 256

kous

wollen sokken, sjaals en vesten

In de wintermaanden hebben we ook altijd heerlijke warme sokken Maat 36 tot en met 47 (van o.a. biologisch schapenwol , wol en zijde en kameelhaar).

vanaf € 12,95

In het najaar zullen ook de heerlijke warme jassen van Langerchen aan de collectie toegevoegd worden. Langerchen blaast de wollen jas nieuw leven in met de innovatieve ontwerpen van “Techno Boiled Wol”. “Techno Boiled Wol” is een  mix van ecowol en organisch katoen en is wind- en waterdicht, zonder dat het niet meer ademt of heel dik hoeft te zijn. Het label stamt uit Duitsland en  heeft het “Global Organic Textile Standard” (GOTS).   meer over langerchen>>

Prijzen vanaf  €145,00  

Onlangs hebben we de collectie uitgebreid met heerlijke warme alpaca wollen sjaals van Bufandy.

Prijzen vanaf  €49,00

 

– – –

---

---

Actueel

Yoga Maastricht
Volksplein 32
6214 AM Maastricht
info@yogamaastricht.nl