grote zaal met illustratie

we heten je graag van harte welkom!

thee 2

Yoga Maastricht is de enige Iyengar yogastudio in Limburg met meer dan 20 lessen per week, puur Iyengar yoga! Een vast team van Iyengar-gecertificeerde leraren staat dagelijks voor je klaar om je op weg te helpen met alle ins en outs op het gebied van yoga.

We zijn gevestigd in een voormalig hoedenfabriek aan het Volksplein met 2 zalen; een grote voor de reguliere lessen en een kleine, waarin we speciale cursussen en beginnerslessen aanbieden zodat er in een kleine groep basis vaardigheden aangeleerd kunnen worden. Daarnaast bieden we gelegenheid om voorafgaand aan de les je voeten te wassen in een daarvoor speciaal ingerichte ruimte. Na de les kun je nog even nagenieten in de ontvangstruimte van een heerlijk kopje thee.

lesaanbod

We bieden lessen op 6 verschillende niveaus om iedereen de kans te bieden zichzelf in zijn of haar eigen tempo te ontwikkelen. Er zijn lessen van 60, 90 en 120 minuten. De lessen die in de yogastudio gegeven worden onderscheiden zich sterk van de yogalessen in sportscholen en andere instellingen oa door:

— de gedetailleerde aanwijzingen over het uitvoeren van de yogahoudingen
— het inzicht in de anatomie van het lichaam en de relatie tussen lichaam en geest
— de persoonlijke benadering bij oa rug-, nek- heup of knie klachten
— goed geoutilleerde, voor iyengar yoga ingerichte lesruimtes, voorzien van luchtwassers voor zuivere lucht en een optimale luchtvochtigheid.

 

---

---

Actueel

Yoga Maastricht
Volksplein 32
6214 AM Maastricht
info@yogamaastricht.nl